Oto Çekiciler İstanbul 7/24

Çekiciler, çekici firmaları ve bazı oto tamir firmaları tarafından ağır vasıtaları sürüklemek için kullanılmaktadır. Genelde çekiciler yollarda daha kullanışlıdır. Araç, çekici firmalarına daha fazla gelir elde etmesine yardımcı olabileceğinden, aracın maliyeti daha fazladır. Bu nedenle birçok şirket çekici finansmanı aramaktadır.

Çeşitli amaçlarla kullanılan çekici çeşitleri vardır. Bomlu çekici, hendeklere veya normal çekicilerin kullanışlı olmadığı diğer yerlere sıkışan ağır araçları çekmek için bomlu vinçe sahip olanlardan biridir. Bu özel yapı nedeniyle son derece pahalıdırlar ve bu nedenle şirketlerin bomlu çekici finansmanına ihtiyacı vardır.


Kancalı ve zincirli oto çekiciler, aracın kendi kendini taşıyamayacağı durumlarda araçların bir yerden başka bir yere taşınmasında oldukça kullanışlıdır. Bunun için kamyonda ayrı kanca ve zincir bulunur. Bu kamyon, kaza yapan araçların çekilmesi durumunda oldukça kullanışlıdır. Maliyetleri nedeniyle birçok şirket kancalı ve zincirli çekici kamyon finansmanı aramaktadır.

Tekerlekli kaldırma çekici araçlarında, yalnızca tekerleğe dokunarak çekici aracı desteklemek için büyük bir boyunduruk bulunur. Bu kamyon, çiziksiz araçların çekilmesinde kullanışlıdır. Geri çekmeli çekiciler veya sürgülü çekici raylar olarak da adlandırılan düz yataklı çekiciler, ağırlığı ne olursa olsun her türlü aracı taşıyabilir. Çekici firmaları için paha biçilmez hizmet sunarlar. Rahat özellikleri ve sofistike doğası onları oldukça pahalı hale getirir. Bu nedenle çekici finansmanı genellikle arzu edilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çekici | Vinç | Güvenlik

Altınkaya Oto Kurtarma Ve Çekici Hizmetleri

İstanbul Hizmetleri Hemen Ara